Hey!

Wij zijn Anastasia (links) en Lisanne (rechts), de oprichters van 365 Habits. Als het aan onze woonafstand had gelegen dan had dit bedrijf niet bestaan. Wij wonen namelijk 250 kilometer van elkaar vandaan. Maar waar een wil is, is een weg en als iets goed voelt is opgeven geen optie! 

 

Beiden hebben we een masterstudie gevolgd in sociale psychologie en verandermanagement. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij buitengewoon veel interesse ontwikkeld in het gedrag, de gewoontes en de gedachtes van de mens. De wisselwerking tussen de drie en het effect van mindset is verbazingwekkend. 

 

De voelbare energie tijdens de eerste training die we gaven, kunnen we ons als de dag van vandaag herinneren en de feedback na afloop doet ons nog steeds glunderen.

 

De reden waarom we doen wat we doen: wij gunnen iedereen de: 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan' (Pippi Langkous) denkwijze. Het maakt dat je ongeremd en vol overgave kunt nastreven wat je echt wilt. Wij doen niets liever dan op praktische, concrete en soms confronterende wijze te inspireren op hoe je regie kunt pakken op je manier van denken en doen! 


Wil je meer van ons weten, benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je een samenwerking aangaan? Mail dan naar contact@365habits.nl 


Anastasia en Lisanne