Don't be a know-it-all, be a learn-it-all.

Zijn de woorden van Satya Nadella, CEO van Microsoft (Business Insider). Wat begon als het lezen van een boek over mindset ter inspiratie voor zijn kinderen, eindigde in het succesvol implementeren van mindset in de cultuur van Microsoft. 

 

Elke organisatie is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, doelen en toekomstvisie. Veel organisaties bevinden zich op dit moment midden in grote veranderingen, en sommigen zelfs in crisissituaties. Deze situaties zijn niet altijd beïnvloedbaar. Hoe je erop reageert en ermee omgaat kun je echter wel zelf bepalen!

 

Alles begint namelijk bij gedachtes. De manier waarop je denkt, bepaalt hoe je jezelf voelt en gedraagt. Onderzoek heeft aangetoond dat het leren aannemen van de juiste mindset, mensen en teams kan helpen om beter te coördineren, innoveren en regie houden over hun eigen leven. Dit helpt niet alleen om een crisis te doorstaan, maar om er zelfs sterker uit te komen (Harvard). Het creëren van gewoontes speelt hierin een grote rol. 40% van ons dagelijks gedrag bestaat namelijk uit gewoontes (Duke University). Dit betekent dat wanneer je leert om gewoontes te ontwikkelen die voor je werken, je daadwerkelijk iets kunt veranderen in je manier van denken en doen!


The habits of your employees, can determine the future of your organization.

- 365 Habits


Hoe gaat jouw organisatie om met deze tijd? Wij geloven dat dit HET moment is voor organisaties om medewerkers preventief te ondersteunen. Grijp deze kans aan om bij te dragen aan krachtige medewerkers die regie nemen over hun manier van denken en doen.  

 

Met onze online The Power of You training gaan we deze uitdaging graag met je aan! In deze training wordt de focus gelegd op de persoonlijke ontwikkeling van de ‘mind’ van je medewerkers. Met behulp van een MindScan wordt een medewerker bewust van zijn huidige ‘mind’ staat en bieden we middels 7 modules inzichten, oefeningen en tools om je mind krachtiger in te zetten voor jezelf en je organisatie.


Deze training is voor jullie organisatie als: 

✔ Dit wat jullie betreft ook hét moment is om aandacht te besteden aan de mentale staat van medewerkers

 

✔ Het voor jullie organisatieontwikkeling van belang is dat medewerkers afstand doen van 'oude' denkbeelden en overtuigingen

 

✔ Een meer positieve en daadkrachtige manier van denken gewenst is binnen jullie organisatie 


✔ Er de wens is om de manier van denken en doen van medewerkers meer aan te laten sluiten op de ambities van de organisatie

 

✔ In jullie gewenste cultuur medewerkers  regie pakken op hun mindset en gewoontes

✔ Jullie het jullie medewerkers gunnen om meer ongeremd, gefocust, positief en krachtig in het werk en in het leven te staan!

 


De online The Power of You training bestaat een combinatie van video's, werkboekopdrachten en livesessies. 
Samen zetten we een programma neer dat past bij jullie organisatie en medewerkers!


 

Bij de ontwikkeling van de training hebben we rekening gehouden met ons drukke bestaan, de werking van ons brein en onze G-Force filosofie. Iedere les is opgedeeld in korte video's, prikkelende opdrachten en praktische 'probeer-eens-dit' tips en trucs, zodat je meteen aan de slag kunt. 

Medewerkers ontdekken in deze training:

 

✔ Wat de invloed van hun basis behoeftes is en hoe ze deze kunnen vervullen

✔ Dat ons brein niet gemaakt is om ons gelukkig te maken en wat ze hier zelf aan kunnen doen

✔ Hoe ze hun negatieve gedachtes de baas gaan zijn

✔ Hoe ze concrete en haalbare doelen stellen die inspireren en motiveren

✔ Hoe ze het deze keer wel gaan volhouden en gaan realiseren wat ze echt willen binnen hun werk en in hun leven!


Module 1. Mindscan

Wat zorgt ervoor dat je denkt zoals je dat nu doet en dat je jezelf voelt en gedraagt zoals je dat nu doet. Onderzoek waar je nu staat in het leven, ontdek wat je tot dit punt heeft gebracht en wat ervoor gaat zorgen dat je in de juiste richting verder gaat.

Module 2. Brein

Je ontdekt uit welke delen je brein is opgebouwd en hoe het samenspel tussen deze delen verloopt in je hoofd. Als je eenmaal begrijpt wat de kracht van je brein is, dan zal je inzien hoe jouw gedachtes, handelingen en emoties verband houden met elkaar en wat het effect ervan is op wat je wilt bereiken in je werk en in je leven.

Module 3. Gedachtes

Jij bent niet je gedachtes! Het enige wat ons echt tegenhoudt om te bereiken wat we willen, dat zijn we zelf. Herken de verschillende stemmetjes in je hoofd, laat je niet meer leiden door wat je gelooft over jezelf, anderen en de wereld. Neem afscheid van je belemmerende overtuigingen en vorm deze om tot overtuigingen die wel voor je werken.

Module 4. Mindset

Je leert wat ‘mindset’ nu precies betekent en hoe je jouw mindset voor je kunt laten werken. Wanneer zet jij welke mindset in? Leer dit te bepalen, breng jezelf in die krachtige ‘yes I can’ mentale staat en laat geen kansen meer aan je voorbij gaan!

Module 5. Focus

Tijd is ons kostbaarste bezit. Krijg een duidelijke en overtuigende visie over wat je wilt in je werk en in je leven. Creëer vervolgens daadwerkelijk ruimte om ervoor te gaan en nee te leren zeggen tegen alles wat hier niet aan bijdraagt. 

Module 6. Actie

Je gaat starten, je gaat starten ondanks je angsten, je twijfels, trillende handen en bevende stem. Je gaat starten, met alles wat je al in je hebt en een goed uitgedacht plan. En je kijkt nooit meer om!

 

Module 7. Doorzetten

Niet alles verloopt altijd volgens plan en dan komt vertraging, teleurstelling of tegenslag om de hoek kijken. Het is dan lastig om de motivatie vast te blijven houden. Motivatie is namelijk een emotie en emoties zijn tijdelijk. Maar met deze tools leer je hoe je gaat doorzetten en het deze keer echt gaat volhouden!  


Deze training geeft medewerkers:

✔ Simpele tools: je hebt geen master in psychologie nodig om deze training te volgen

✔ Kort & krachtige informatie: we weten dat je een druk leven hebt, daarom zijn onze video’s kort en praktisch

✔ Lange termijn resultaten: je leert hoe jij je leven lang regie kan pakken op je denkwijze en gewoontes

✔ Leren on demand: doe de lessen op je eigen tempo en op de plek die voor jou werkt

✔ Een gedetailleerd plan: het blijft niet bij alleen het opdoen van kennis, je maakt ook een persoonlijk actieplan om te bereiken wat je echt wilt

✔ Bewezen strategieën: wij gebruiken geen wetenschappelijke taal, maar onze methode wordt wel ondersteund door wetenschappelijk onderzoek


Lets get started!