Denk jij ook regelmatig: nu ga ik het anders doen en dit keer ga ik het echt volhouden...

Je herkent het vast wel: je bent zo lekker bezig, you're really kicking ass en 5 minuten later word je ass gekickt. En daarmee verdwijnt je motivatie, positiviteit en daadkracht om het dit keer vol te houden, als sneeuw voor de zon.

  • Misschien is het niet de eerste keer dat je twijfelt over het maken van bepaalde keuzes of niet weet waar je moet beginnen om je doel te bereiken.

  • Misschien is het niet de eerste keer dat je je goede voornemens niet verwezenlijkt.

  • Misschien hoor je het duiveltje net wat vaker in je hoofd dan het engeltje.

Misschien ben je hierdoor wel teleurgesteld in jezelf, heb je het gevoel dat je stilstaat, dat je er maar niet achter komt wat je wilt in je leven, of weet je dit wel maar lukt het je op een of andere manier niet om daar te komen.

Op deze momenten in ons leven waarin we gefrustreerd of overweldigd raken en misschien zelfs het gevoel hebben vast te zitten, is er vaak iets dat knapt – en vallen we terug in onze oude patronen. Ongeacht in welke fase je je bevindt (je weet niet welke kant je op wilt met je leven of je bent juist op zoek naar manieren om het tijdens de laatste loodjes vol te houden), dit programma helpt je om je innerlijke kracht te activeren.

Je gaat triggers en patronen herkennen en methodes ontwikkelen die je in staat stellen om op deze momenten regie te pakken en te houden over wat je denkt en doet. Dit maakt dat je concrete, effectieve en zichtbare stappen kunt gaan zetten in wat je wilt bereiken in je leven.

Of het nu gaat om het vinden van je droombaan, werken aan je gezondheid, het afleren van bepaald gedrag, veranderen van je financiële situatie, positiever in het leven te staan.

Met ons online The Power of You programma geven wij je tools die je in staat stellen om: de baas te zijn over je gedachtes, je mindset effectief in te zetten, te onderzoeken wat je echt wilt en dit alles met elkaar in lijn te brengen zodat jij met je persoonlijke doorbraak a lot of ass gaat kicken en je eigen lot vorm gaat geven!

Deze training is voor jou als jij:

✔ Meer uit jezelf en uit je leven wil halen


✔ Scherp wil krijgen wat het is dat je écht wil in je leven

✔ NEE wil zeggen tegen alles wat niet bij je past en volmondig JA tegen de keuzes die je leven ten positieve gaan veranderen

✔ Een toekomstbeeld hebt en je wilt weten hoe je hiernaar toe kan werken EN dit kan volhouden wanneer het moeilijk wordt

✔ Je manier van denken wilt veranderen van minder negatief naar meer positief

✔ Wilt leren hoe je afscheid kunt nemen van je negatieve zelfbeeld en overtuigingen

✔ Regie wilt leren pakken op je mindset en gewoontes

✔ Meer ongeremd, gefocust, positief en krachtig in het leven wilt staan!


De online The Power of You training bestaat uit een combinatie van video’s en werkboekopdrachten. Daarnaast vinden er twee livesessies plaats.


 

Bij de ontwikkeling van de training hebben we rekening gehouden met ons drukke bestaan en de werking van ons brein. Iedere les is opgedeeld in korte video's, prikkelende opdrachten en praktische 'probeer-eens-dit' tips en trucs, zodat jij meteen aan de slag kunt. Leer, groei en ontwikkel jezelf terwijl je naar je werk rijdt, sport, kookt of een wandeling maakt.

Ontdek in deze training

 

✔ De invloed van je basis behoeftes en hoe je deze kunt vervullen

✔ Dat je brein niet gemaakt is om je gelukkig te maken en wat je hier zelf aan kunt doen

✔ Hoe je jouw negatieve gedachtes de baas gaat zijn

✔ Hoe je concrete en haalbare doelen stelt die je inspireren en motiveren

✔ Hoe je het deze keer wel gaat volhouden en gaat realiseren wat jij echt wilt!


Inhoud van dit 7-weekse programma

Module 1. Mindscan

Wat zorgt ervoor dat je denkt en dat je jezelf voelt en gedraagt zoals je nu doet. Onderzoek waar je nu staat in het leven, ontdek wat je tot dit punt heeft gebracht en wat ervoor gaat zorgen dat je in de juiste richting verder gaat.

Module 2. Brein

Je ontdekt uit welke delen je brein is opgebouwd en hoe het samenspel tussen deze delen verloopt in je hoofd. Als je eenmaal begrijpt wat de kracht van je brein is, dan zal je inzien hoe jouw gedachtes, handelingen en emoties verband houden met elkaar en wat het effect ervan is op wat je wilt bereiken in je leven.

Module 3. Gedachtes

Jij bent niet je gedachtes! Het enige wat ons echt tegenhoudt om te bereiken wat we willen, dat zijn we zelf. Herken de verschillende stemmetjes in je hoofd, laat je niet meer leiden door wat je gelooft over jezelf, anderen en de wereld. Neem afscheid van je belemmerende overtuigingen en vorm deze om tot overtuigingen die wel voor je werken.

Module 4. Mindset

Je leert wat ‘mindset’ nou precies betekent en hoe je jouw mindset voor je kunt laten werken. Wanneer zet jij welke mindset in? Leer dit te bepalen, breng jezelf in die krachtige ‘yes I can’ mentale staat en laat geen kansen meer aan je voorbij gaan!

Module 5. Focus

Tijd is ons kostbaarste bezit. Krijg een duidelijke en overtuigende visie over wat je wilt en creëer daadwerkelijk ruimte om ervoor te gaan en nee te leren zeggen tegen alles wat hier niet aan bijdraagt. 

Module 6. Actie

Je gaat starten, je gaat starten ondanks je angsten, je twijfels, trillende handen en bevende stem. Je gaat starten, met alles wat je al in je hebt en een goed uitgedacht plan. En je kijkt nooit meer om!

Module 7. Doorzetten

Niet alles verloopt altijd volgens plan en dan komt vertraging, teleurstelling of tegenslag om de hoek kijken. Het is dan lastig om de motivatie vast te blijven houden. Motivatie is namelijk een emotie en emoties zijn tijdelijk. Maar met deze tools leer je hoe je gaat doorzetten en het deze keer echt gaat volhouden!  


Deze training geeft je

 

✔ Simpele tools: je hebt geen master in psychologie nodig om deze training te volgen

✔ Kort & krachtige informatie: we weten dat je een druk leven hebt, daarom zijn onze video’s kort en praktisch

✔ Lange termijn resultaten: je leert hoe jij je leven lang regie kan pakken op je denkwijze en gewoontes

✔ Leren on demand: doe de lessen op je eigen tempo en op de plek die voor jou werkt

✔ Een gedetailleerd plan: het blijft niet bij alleen het opdoen van kennis, je maakt ook een persoonlijk actieplan om te bereiken wat je echt wilt

✔ Bewezen strategieën: wij gebruiken geen wetenschappelijke taal, maar onze methode wordt wel ondersteund door wetenschappelijk onderzoek


Dit krijg je er allemaal bij:

7 modules met 33 unieke videolessen

Op je eigen tempo te bekijken. Als je de lesstof liever luistert, heb je tevens de mogelijkheid om alle lessen middels alleen audio te beluisteren. 

Een praktisch en effectief werkboek

Een digitaal werkboek met praktische en effectieve opdrachten en tips zodat jij bereikt wat jij echt wilt.

2 online live bijeenkomsten

Twee online live bijeenkomsten/Q&A’s met Lisanne en Anastasia om gezamenlijk de verdieping op te zoeken en al je vragen te beantwoorden. Deze worden opgenomen en zijn dus tevens op een later moment terug te kijken.

Besloten community

Toegang tot een besloten Instagram pagina met gelijkgestemden voor hulp, advies en inspiratie.

Een jaar lang toegang

Een jaar lang onbeperkt toegang tot alle inhoud in een online omgeving.

14 dagen niet goed, geld terug

Twijfel je of voldeed het programma niet aan je verwachtingen? No worries! Stuur ons binnen 14 dagen, vanaf de dag dat het programma live is gegaan, een mailtje dan storten we je geld terug.


Uitverkocht

The Power of You programma

€ 0,00
Uitverkocht
Uitverkocht

The Power of You programma

€ 0,00

Lanceerdatum: 27 september 2021.